Avskedsmiddag i korridoren.
Efter sommaren kommer det bara vara David kvar av oss som bor i korridoren nu. Stackarn. Vi hade i alla fall avskedsmiddag igår.
Fördrink, champagne med jordgubbar.
Förrätten bestod av Arnes passionerade räkcocktail. Á la Arne.
Huvudrätten försvann fort. Det var i alla fall Pontus jävligt goda potatisgratäng, ackompangerad av helstekt oxfilé och Canice sauce de Bourdeux, som inte hade särskilt mycket att göra med Bourdeux. Förutom att den innehöll en hel flaska rött.
Sedan tog vi kaffepaus ute i det gröna.
Efterrätten förbereds. Höjdpunkten, skulle man kunna säga.
Nämligen chokladfondant med hallon och hemmagjord vaniljglass. Aka knull-i-mun.
Fördrink, champagne med jordgubbar.
Förrätten bestod av Arnes passionerade räkcocktail. Á la Arne.
Huvudrätten försvann fort. Det var i alla fall Pontus jävligt goda potatisgratäng, ackompangerad av helstekt oxfilé och Canice sauce de Bourdeux, som inte hade särskilt mycket att göra med Bourdeux. Förutom att den innehöll en hel flaska rött.
Sedan tog vi kaffepaus ute i det gröna.
Efterrätten förbereds. Höjdpunkten, skulle man kunna säga.
Nämligen chokladfondant med hallon och hemmagjord vaniljglass. Aka knull-i-mun.
Kommentarer
Trackback